Despre noi

Noi, cei de la SC ASISST SRL, avem un singur scop, satisfacția maximă a cumpărătorilor.

Încercăm să ajutăm cumpărătorii noștri cu sfaturi, cu care evenimentele organizate de ei vor deveni amintiri plăcute pentru toată lumea.

Ajutorul vine din partea noastră atunci când este vorba de identificarea persoanelor care iau parte la diferite evenimente, în diferite locuri, cu ajutorul brățărilor comercializate de noi.

Brățările sunt numerotate secvențial, în plus noi oferim posibilitatea inscripționării/personalizării fiecărei brățări în parte, acestea devenind unice, ceea ce face gestionarea cu ușurință a fiecărui participant în parte.


 

Având în vedere ușurința folosirii și eficiența brățărilor personalizate, utilizarea acestora și-a câștigat un loc binemeritat. O puteți utiliza în parcuri de distracție, parcuri acvatice, ștranduri, baruri și cluburi de noapte, campinguri, școli și licee, concerte, festivaluri și târguri, spectacole aeriene, evenimente speciale, etc.

 

Parcuri de distracție

Parcuri acvatice

Evenimente speciale

Baruri și cluburi de noapte

Campinguri

Şcoli și licee

Concerte

Festivaluri și târguri

Spectacole aeriene

 

 

 

Securitate

 

În acest sens oferim sfaturi personalizate, cu ajutorul cărora brățările pot deveni unelte de marketing, maximalizând astfel vânzările și profitul organizatorilor.

Acordăm atenție specială fiecărui cumpărător, misiunea noastră este ca fiecare brățară de identificare să fie realizată cu maximă precizie, oferind pe lângă brățări informații cu care ajutăm afacerea/firma/evenimentul tău.

Folosirea lor, permite diferențierea categoriilor de invitați/participanți ce iau parte la evenimente sau în alte locuri, astfel , gestionarea accesului în diferite zone poate fi făcută cu ușurință.

Pentru noi brățara, în afară de faptul ca este unealta perfectă pentru identificare, este și produsul ideal pentru conservarea mesajelor și a amintirilor. Este vorba despre produsul, care va ajunge acasa împreună cu invitatul. De multe ori brățările, cadourile inscripționate/personalizate sunt păstrate , ani de zile, reprezentând evenimentele importante din viața tinerilor.

Pentru acest lucru, este necesară calitatea foarte bună a brățărilor de care ai nevoie. Noi îți oferim o astfel de garanție.


De ce noi?

  • pentru că fiecare comandă este prelucrată cu cea mai mare atenție,

  • pentru că de fiecare dată te ajutăm în planificarea si realizarea ideilor tale gratuit,

  • pentru că te ajutăm să-ți alegi produsul de care ai nevoie

  • pentru că te ajutăm cu idei cu sfaturi,

  • pentru că îți oferim o paletă de culori variată și bogată

  • pentru că brățările noastre sunt de unică folosință, rezistente la rupere, încercarea de înlăturare a brățării nefiind posibilă fără distrugerea acesteia

  • pentru că brățările noastre sunt 100% rezistente la apă (hârtia din care sunt confecționate, culorile,adezivul)

  • pentru că noi îți oferim garanția produsului comandat de tine

  • pentru că la noi plata e rapidă și simplă

  • pentru că la noi execuția și livrarea este în timp util

Nu sunt produse în această categorie.
Creat de https://www.smart-hosting.ro